RØVERHISTORIER om Viborg

Kom og vær med til skabe fantastiske røverhistorier om Viborg, når vi skaber et billedværksted, der går tilbage i tiden og ud i fremtiden.

Hvad skete der mon egentlig dengang i gamle dage. Kan vi regne, med det vi tror, vi ved der skete, eller skete der mon noget helt andet? Og hvad sker der mon når vi leger med historien? Forestil dig Hans Tausen på skateboard i det nye Game Streetmekka, hvordan ville den hvide dame blive modtaget i Oldtiden?

Børn og deres voksne skal male, tegne, klippe/klistre historier sammen på transparente teaterscener, som samles i et teater, hvor børnene kan sætte teater-scenerne sammen, og dermed skabe nye historier om Viborg.

Det er gratis og man kommer bare forbi : )

17. juni kl. 13.00 til 16.00 til Snapsting for børn på Borgvold

Leave a Comment